Header Ads

Donaldi nuk përmbahet dhe zbulon si e kënaqte Bora në krevat – Gota News
Donaldi nuk përmbahet dhe zbulon si e kënaqte Bora në krevat
Subscribe në “Gota News Albania” në kanalin e YouTube
Bëni like dhe follow GotaNews në:
Facebook: https://ift.tt/OPZX09B
Instagram: https://ift.tt/EL5ITh1
____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

► Android: https://ift.tt/hwLmHi2
► IOS: https://ift.tt/MdFNQXP

____________________________

Kontakt Marketing +355694004011 / marketing@gotanews.tv
____________________________

#donaldveshaj #borazemani #bigbrothervip

____________________________

Follow Money Music Entertainment:

Web: https://moneymusic.eu
Instagram: https://ift.tt/gVRP318
Facebook: https://ift.tt/ZBJR5Gc
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAh6Jkv8ZHEFfyZaDPoqvrA/?sub_confirmation=1

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #proenti:

Web: https://proenti.com/
Instagram: https://ift.tt/jD7vxEP
Facebook: https://ift.tt/vJM5tUL
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUQrvvLCsIHBLrDouUg0b4A

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #okazion.online:

Web: https://okazion.online/
Instagram: https://ift.tt/VOabMfi
Facebook: https://ift.tt/bLCDVyx

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #matrapazi:

Web: https://matrapazi.com/
Instagram: https://ift.tt/K4RtM0d
Facebook: https://ift.tt/suzCTxf
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChsUDFcyhdijIB5ROYWWcNw/?sub_confirmation=1

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #kantinal:

Web: https://ift.tt/ianmpR3
Instagram: https://ift.tt/HrqDivZ
Facebook: https://ift.tt/6c0gWK5

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #planetapp.ltd:

Web: https://planetapp.ltd/
Instagram: https://ift.tt/sbSdj4H
Facebook: https://ift.tt/obuaTtc

____________________________

Follow #silvifortstore:

Web: https://ift.tt/U0vbpIX
Instagram: https://ift.tt/RVD1Zr6
Facebook: https://ift.tt/iu4P196

____________________________

Kontakt Marketing: 0694004011, marketing@gotanews.tv

No comments